Meghan Markle en prins Harry Beeld © AFP

'Engelse royals schamen zich voor Harry en Meghan'

09 oktober 2019 11:39

De Britse koninklijke familie zou niet achter prins Harry (34) en Meghan Markle (38) staan. Althans, als we de royaltyjournalist Richard Palmer mogen geloven. Volgens hem heeft de familie prins Harry laten vallen als een baksteen.

"Niemand van de koninklijke familie of het koninklijk huis staat achter Harry en Meghan"

De verslaggever, die werkt voor Daily Express in Londen, laat op Twitter weten dat hij van bronnen heeft vernomen dat het goed mis is in de koninklijke familie. "Niemand van de koninklijke familie of het koninklijk huis staat achter Harry en Meghan. Ze schamen zich zelfs een beetje voor de acties van Harry."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Meghan Markle laat weer van zich horen in de media

Zelfs Harry's vader en broer zouden zich tegen Harry hebben gekeerd. "Prins William, die zijn broer eerder dit jaar heeft laten vallen als een baksteen, en prins Charles hebben zich ervan gedistantieerd."

Richard Palmer zegt dat dit komt door de juridische stappen die de hertog van Sussex heeft genomen tegen de Britse pers. Hij had zijn familie namelijk niet ingelicht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry heeft het gehad en klaagt Britse pers aan

Vorige week werd bekend dat prins Harry juridische stappen onderneemt tegen de Britse pers. Vooral Mail on Sunday is volgens hem ver buiten het boekje gegaan. De krant publiceerde delen uit een handgeschreven brief die Meghan aan haar vader schreef.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!