Beeld © Getty Images

Harry en Meghan aan de kant gezet door Queen Elizabeth

24 oktober 2019 11:57

Prins Harry (35) bevestigde afgelopen week dat hij en zijn broer William (37) ruzie hebben, maar het lijkt er nu op dat hij en zijn oma Queen Elizabeth (93) ook Het Familiediner kunnen inschakelen. Op nieuwe foto's valt namelijk op dat Harry en Meghan eigenhandig aan de kant zijn gezet door de koningin.

Het viel de Britse pers op dat de foto van Harry en Meghan die op het bijzettafeltje van Elizabeth stond, spoorloos is verdwenen. Toen Boris Johnson in juli de koningin bezocht op Buckingham Palace prijkte er een foto van Harry en Meghan op het tafeltje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William maakt zich zorgen over Harry en Meghan

Afgelopen dinsdag verschenen foto's van dezelfde ruimte in de media. Queen Elizabeth had toen Kisha Alexander-Grant op bezoek. Wat viel meteen op? De foto van Harry en Meghan stond niet meer op het tafeltje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry, Meghan en Archie vieren Thanksgiving in Californië

Opvallend genoeg staan de andere foto's, die van William en Kate en William en Harry in uniform, nog wel op het tafeltje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Meghan Markle: 'Het gaat niet zo goed met mij'

De koningin staat erom bekend dat zij foto's wel vaker verplaatst. Toch is de timing opvallend. Afgelopen weekend gaven Harry en Meghan een openhartig interview over hun gevoelens. Waarschijnlijk is er geen sprake van een echte familievete. Harry, Meghan en Archie zullen kerst namelijk gewoon vieren met oma Elizabeth.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!