Beeld © ANP

Samantha Markle heeft het gehad met 'gezeik' van halfzus Meghan

25 oktober 2019 06:59

Het interview dat Meghan Markle gaf tijdens haar bezoek aan Afrika met echtgenoot prins Harry, is ook bekeken door haar halfzus Samantha Markle. En die heeft geen goed woord over voor de hertogin van Sussex, die volgens haar in de tv-special Harry & Meghan: An African Journey behoorlijk schaamteloos was. Dit meldt Inside Edition.

"De waarheid zeggen is niet gemeen"

"Het is te gek voor woorden dat iemand die over de hele wereld wordt bijgestaan door peperdure bodyguards, in privé-vliegtuigen vliegt en bovendien miljonair is, het lef heeft om te klagen", aldus Samantha, die al jaren overhoop ligt met Meghan en zich vaker publiekelijk over haar halfzusje heeft uitgelaten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan aan de kant gezet door Queen Elizabeth

Over het feit dat de Britse royal in het interview zei dat bijna niemand aan haar gevraagd heeft hoe het met haar gaat, is Samantha evenmin te spreken. "Hoe verzin je het? Heeft zij mij ooit gevraagd hoe het met me gaat na twee hartaanvallen?" Samantha vindt de kritiek die ze op Meghan heeft niet hard. "De waarheid zeggen is niet gemeen. Meghan wist precies waar ze aan begon en wat ze voor ogen had. Dat heeft ze uiteindelijk ook gekregen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!