Beeld © ANP

Máxima draagt adembenemende outfit tijdens date-night

29 oktober 2019 21:13

Hoog bezoek tijdens de première van de natuurfilm Galapagos: Hope for the Future. Niemand minder dan het koninklijk paar kwam stiekem langs om ook mee te kunnen genieten van de spraakmakende bioscoopfilm. En Máxima (48) zag er weer uit om door een gouden ringetje te halen.

Maandagavond was de nieuwe film Galapagos: Hope for the Future officieel voor het eerst te zien in de Tuschinski bioscoop in Amsterdam. Het was een spraakmakend evenement; vrijwel heel bekend Nederland was aanwezig bij het zien van de natuurfilm. Maar wat de BN'ers niet wisten, was dat de enige echte koning en koningin ook in het geheim aanwezig waren voor een avondje uit. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Koningin Máxima geeft andere vorstinnen het nakijken

Koningin Máxima staat bekend om haar prachtige kleding tijdens koninklijke evenementen. Ook tijdens haar movie-night met haar lieftallige echtgenoot weet ze er weer schitterend uit te zien. Max had gekozen voor een zwart fluwelen top en een wijdvallende pantalon met pailletten. Willie (52) zag er daarentegen ook weer gelikt uit: met een zwarte smoking maakte hij het prachtige plaatje af. 

De film Galapagos: Hope for the Future vertelt het verhaal van een groep onderzoekers die de ongerepte natuur en dieren in het wild op de Galapagos-eilanden bestuderen. De natuurfilm is vanaf 21 oktober te zien in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!