Beeld © Getty Images

'Kate Middleton springt in de bres voor Meghan Markle'

31 oktober 2019 17:26

Meghan Markle (38) liet zich tijdens haar bezoek aan Afrika al uit over haar frustraties met de Britse pers en nu zou het de beurt zijn aan Kate Middleton (37). Dat meldt royaltykenner Phil Dampier, die beweert dat de prinses aan de kant staat van haar schoonzus.

"Kate heeft medelijden met haar en begrijpt dat Meghan het moeilijk heeft"

“Hier trekt Kate de lijn, zo kan het niet verder met de tabloids", aldus Phil. "Achter de schermen is mij verteld dat Kate haar uiterste best doet om iedereen weer samen te brengen en Meghan te helpen waar ze kan." Bovendien zouden de schoonzussen koningin Elizabeth niet willen "teleurstellen" en daarom probeert Kate "de problemen onderling op te lossen." De Hertogin van Cambridge zou daarom de Hertogin van Sussex een hart onder de riem willen steken. "Kate heeft medelijden met haar en begrijpt dat Meghan het moeilijk heeft."

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Middleton eert prinses Diana tijdens bezoek aan Pakistan

Kate zou dus plannen hebben om zich ook te uiten over de Britse pers. "Ze heeft Meghan verteld dat elk lid van de koninklijke familie - inclusief zijzelf - door een slechte periode met de pers gaat (...). Kate werd zelf onder vuur genomen toen ze met William uitging, toen ze Waity Katie werd genoemd en al helemaal wanneer zij en de prins tijdelijk uit elkaar gingen. Ze heeft ook hardnekkige geruchten moeten doorstaan ​​dat William een ​​affaire beleefde, maar uiteindelijk hield Kate zich altijd stil en heeft ze haar waardigheid behouden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kate Middleton zwanger van vierde kindje'

Hoe het er nu naar uitziet, gaat de brunette dus ook haar beklaag doen. "Het zou een ramp zijn als Harry en Meghan de handdoek in de ring zouden gooien en hun koninklijke leven zouden opgeven. William en Kate zouden er kapot van zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BFF Kate Middleton geeft dochter royal naam met oranje tintje

Bekijk de video hieronder waarin Meghan aangeeft dat het niet zo goed gaat met haar. 

Prins Harry en Meghan Markle zijn de pers spuugzat

05:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!