Beeld © Getty Images

Prinses Charlotte lijkt sprekend op nichtje van prinses Diana

06 november 2019 16:19

Prinses Charlotte (4) mag, volgens royalty-fans, dan haar enigszins ondeugende trekjes van oom prins Harry (35) hebben geërfd, maar haar looks zou ze hebben gekregen van haar nicht Lady Kitty Spencer (28).

"De kleine Charlotte lijkt precies op jou van die leeftijd"

Prinses Charlotte werd meermaals met haar tong uit haar mond gespot, wat velen deed denken aan de gedragingen van haar oom Harry in zijn jongere jaren. Maar de kleine meid wordt nu met een ander familielid vergeleken. Prinses Diana's jongere nichtje Lady Kitty Spencer plaatste op Instagram een aantal babykiekjes van haarzelf, waarna royalty-fans losgingen over hoeveel ze lijkt op de vierjarige royal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ogenschijnlijk lieve prinses Charlotte heeft deze heftige bijnaam

Toen Kitty een kiekje van toen ze in 1992 naar de Lexus Melbourne Cup ging plaatste op Instagram kreeg ze van veel volgers te horen dat de vierjarige sprekend op haar lijkt. "Prachtig, net als prinses Charlotte", reageert één fan. "De kleine Charlotte lijkt precies op jou van die leeftijd", vindt een ander. Dit is overigens niet de eerste keer dat Charlotte en Kitty met elkaar worden vergeleken. Het gebeurde al bij een andere foto die de Lady plaatste op social media in 2018. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Check de nieuwste obsessie van prinses Charlotte

Maar qua persoonlijkheid zou Charlotte vooral veel weghebben van haar oom Harry, volgens experts. Bovendien wordt de dynamiek van de prinses en haar oudere broer George vaak vergeleken met die van hun vader en zijn broertje. "George is wat terughoudender en Charlotte is wat extraverter", meldt een insider. "Het lijkt erg op de band tussen William en Harry. De kroonprins is een stuk serieuzer, omdat hij ooit koning zal worden en zijn jongere broertje is veel meer ontspannen."  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britse prinses Charlotte voor het eerst naar peperdure school

Het kleine prinsesje wordt ook vaak vergeleken met haar oudere broer George natuurlijk, die afgelopen zomer zijn verjaardag vierde. Bekijk de video hieronder om te zien hoe moeder Kate dit allemaal vastlegde voor het Britse volk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!