Beeld © ANP

Harry en Meghan delen nooit eerder vertoonde foto van Archie

14 november 2019 14:33

Het dak gaat eraf in Buckingham Palace! Prins Charles is vandaag namelijk 71 jaar geworden. En dat laat de koninklijke familie natuurlijk niet zomaar aan zich voorbijgaan. Om dit feest te vieren, delen Harry en Meghan dan ook een bijzondere, nooit eerder vertoonde foto van vader, zoon en kleinzoon.

"Van harte gefeliciteerd aan Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Wales - Vader, zoon, kleinzoon!"

De hertog en hertogin van Sussex hebben een foto van baby Archie gedeeld als verjaardagshulde aan Prins Charles. Op deze speciale zwart-witfoto zijn de drie generaties te zien, onder wie het laatste lid Archie Harrison Mountbatten-Windsor. De kleine jongen draagt op deze bijzondere foto een witte kanten doopjurk. "Van harte gefeliciteerd aan Zijne Koninklijke Hoogheid De Prins van Wales - Vader, zoon, kleinzoon!", schrijven de royals bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Fans weten het zeker: ‘Meghan Markle is weer zwanger’

Niet alleen Harry en Meghan staan stil bij deze belangrijke dag. Ook de hertog en hertogin van Cambridge delen een aantal schattige kiekjes waarop ook hun kleintje te zien is. "Wij feliciteren de prins van Wales van harte met zijn verjaardag!", staat erbij geschreven. Op de laatste foto is te zien hoe de broers Harry en William hartelijk lachen met hun vader. 

Eén van de redenen dat deze foto nog onbekend is, is dat het koninklijke gezinnetje de pers zoveel mogelijk probeert te vermijden. Sterker nog, er is een ware strijd gaande tussen de royals en de agressieve Britse roddelpers. Daarover kreeg Meghan onlangs veel steun uit een onverwachte hoek. Zo'n beetje alle vrouwelijke parlementsleden, zowel links als rechts, zetten hun meningsverschillen opzij en schrijven in een open brief dat zij pal achter de Duchess staan.

Britse parlement betuigt steun aan Meghan Markle

06:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!