Beeld © Getty Images

Prins William en Kate staan in de keuken voor kerst-special

02 december 2019 16:21

Het wordt een koninklijke kerst met prins William (37) en Kate Middleton (37). Het stel gaat namelijk de keuken onveilig maken voor een speciale uitzending op de BBC. Hierbij krijgen ze hulp van het voormalige Great British Bake Off-jurylid Mary Berry (84).

"Het zal fantastisch zijn om te zien hoe belangrijk deze goede doelen voor hen zijn"

William en Kate gaan zwoegen in de keuken. Gelukkig krijgen ze een beetje hulp van Great British Bake Off-jurylid Mary Berry. De drie koks slaan de handen ineen voor A Berry Royal Christmas, een tv-special waarmee ze een aantal goede doelen willen steunen. Het belooft een gezellige boel te worden, waarbij de 84-jarige samen met het koninklijke stel een feestmaal bereidt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en prins Harry zullen weer publiekelijk verschijnen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De reden achter afstand tussen Meghan Markle en Kate Middleton

Bovendien zet het trio een aantal bijzondere gasten in het zonnetje. De genodigden voor het feestmaal zijn namelijk mensen die zich inzetten als vrijwilligers die normaal gesproken voor anderen zoiets voorbereiden. "Het zal bovendien fantastisch zijn om te zien hoe belangrijk deze goede doelen voor hen zijn", aldus Mary over William en Kate's bijdrage aan het diner. De één uur durende special A Berry Royal Christmas is op 16 december om 21.30 uur te zien op BBC One. 

William en Kate zullen privé waarschijnlijk ook wel kerst vieren, maar of broertje Harry en zijn vrouw Meghan daarbij zijn lijkt enigszins onzeker. Het rommelt namelijk al een tijdje tussen de familieleden, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!