Beeld © Getty Images

De kerstboom staat al bij William en Kate

06 december 2019 11:43

De kerstdagen zijn lekker vroeg begonnen bij de Britse royals. Kate Middleton (37) heeft de kerstboom op Kensington Palace namelijk al staan.

"Deze valt bijna niet uit"

Kate was afgelopen woensdag bij een speciale boerderij waar ook kerstbomen verkocht werden, om kinderen te helpen met het uitzoeken van een mooie boom. Hier sprak de hertogin van Cambridge met de eigenaar van de boerderij Roger Brill. In een interview met Hello Magazine vertelt hij dat het een eer was om Kate op zijn boerderij te mogen ontvangen. "We hebben gepraat over hoe lang ik deze boerderij al run en ze vroeg me over verschillende soorten kerstbomen." Kate vertelde hem dat zij op Kensington Palace een Nordmann-spar hebben. "Deze valt bijna niet uit." De boom is al helemaal opgetuigd en de cadeautjes voor prins George, prinses Charlotte en prins Louis liggen al klaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en Kate staan in de keuken voor kerst-special

Kate sprak op de boerderij ook over wat kerst voor haar betekent. Ze gaf aan dat mensen meer moeten focussen op de echte betekenis van kerst en niet alleen op de cadeautjes. "Veel mensen ervaren druk, omdat kerst altijd zo perfect moet zijn", zei ze hierover.

William en Kate zullen kerst vieren bij oma Queen Elizabeth in Sandringham. Harry en Meghan zullen hier niet bij aanwezig zijn. In deze video wordt uitgelegd waarom:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Kate Middleton springt in de bres voor Meghan Markle'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!