Beeld © Getty Images

Kate Middleton onthult eerste woordjes prins Louis

15 december 2019 13:42

Het zou zomaar kunnen dat kleine prins Louis (1) een chef in de dop is. Zijn moeder Kate Middleton (37) heeft namelijk verklapt wat een van zijn eerste woordjes was en dat heeft alles te maken met Mary Berry (84), jurylid in The Great British Bake Off.

"Dus is denk dat hij je ook wel zou herkennen in het echt"

Kate Middleton werkte samen met haar man prins William aan een speciale kerstshow waarin ze gaan koken met chef Mary Berry. Tijdens de opnames liet de hertogin van Cambridge weten dat 'Mary' een van de eerste woordjes van haar jongste zoontje is. Ze vertelde dat tegen Mary Berry zelf en legde ook meteen uit hoe ze denkt dat dat zo is gekomen. "Een van Louis' eerste woordjes was 'Mary', want in de boekenkast staan op zijn ooghoogte alle kookboeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste verjaardag prins Louis gevierd met nieuwe foto's

De hertogin is nogal fan van de kookboeken van Mary en de boekenkast staat er dus vol mee. "Kinderen raken heel erg gefascineerd door gezichten en jouw gezicht staat natuurlijk op elk kookboek. Hij zegt dan: 'Dat is Mary Berry.' Dus is denk dat hij je ook wel zou herkennen in het echt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattige prins Louis groeit als kool

De royals slaan de handen ineen met Mary voor een speciale kookshow voor de BBC. De drie koks zijn samen te zien in A Berry Royal Christmas, een tv-special waarmee ze een aantal goede doelen willen steunen. Het belooft een gezellige boel te worden, waarbij de 84-jarige samen met het koninklijke stel een feestmaal bereidt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: schattige kiekjes doopfeestje prins Louis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!