Beeld © ANP

Queen Elizabeth bereidt zich voor op Kerstmis

20 december 2019 13:06

Queen Elizabeth (93) heeft kerstvakantie. Ze is onderweg naar Sandringham, waar haar man Prins Philip (98) ook is, om daar de feestdagen door te brengen. Het koninklijke stel zal volgende week gezelschap krijgen van hun kinderen, kleinkinderen én achterkleinkinderen.

Prins William (37) en zijn vrouw Kate Middleton (37) zullen aanwezig zijn op het royale landgoed. Williams broer, Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) zijn dit jaar niet van de partij. Zij zullen samen met hun zoontje Archie de kerstdagen doorbrengen met Meghan's moeder, Doria.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Queen Elizabeth cancelt verjaardagsfeestje prins Andrew

Het landgoed is niet groot genoeg om de héle familie te ontvangen. Daarom viert The Queen in de week vóór Kerstmis de feestdagen al met alle overige familieleden. Wie verwacht wordt wél van de partij te zijn is de omstreden zoon van Queen Elizabeth: Prins Andrew (59). En dat is misschien wel verrassend te noemen, gezien niemand minder dan The Queen haarzelf het grote feest voor Andrews zestigjarige verjaardag heeft gecancelled. Andrew ligt momenteel onder vuur vanwege zijn vermeende banden met de overleden 'misbruikmiljonair' Jeffrey Epstein. Ook wordt hij beschuldigd van seksueel misbruik door meerdere vrouwen, die destijds minderjarig waren.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Problematiek voor Prins Andrew wordt alsmaar groter

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!