Beeld © Getty Images

Prins Harry en Meghan geven update over kerst in Canada

21 december 2019 14:48

Ook voor prins Harry (35) en Meghan Markle (38) zijn de feestdagen begonnen. Het koninklijke stel brengt de kerst door in Canada, de voormalige woonplaats van de Hertogin van Sussex, én hebben de kleine Archie natuurlijk bij zich voor zijn allereerste kerst.

Harry, Meghan en Archie brengen kerst door in het winter wonderland van Canada. Volgens de woordvoerder van de Hertog en Hertogin van Sussex "spenderen de koninklijke hoogheden in het privé familietijd in het land." Daarmee willen ze duidelijk maken dat het niet bekend zal worden gemaakt in welke provincie het stel met hun baby verblijft. Maar het gezinnetje zou wel "genieten van de warmte die ze ontvangen van de Canadese bevolking en genieten van het prachtige landschap." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian neemt het op voor Harry en Meghan

Heel verrassend is de bestemming niet, aangezien Meghan jarenlang in Toronto woonde. De voormalige actrice speelde namelijk in Suits en de serie werd daar opgenomen. Bovendien woont goede vriendin en styliste Jessica Mulroney daar. Haar kinderen waren de bloemenmeisjes en -jongens tijdens het huwelijk van Harry en Meghan. Een bezoekje lijkt dus op de planning te staan. 

Eerder deze maand waren Harry en Meghan in Los Angeles om tijd door te brengen met de moeder van de Hertogin, Doria Ragland. Het stel zal na de jaarwisseling teruggaan naar het VK en hun koninklijke plichten weer oppakken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!