Beeld © Getty Images

ZIEN: Kindjes schitteren op kerstkaart prins William en Kate

21 december 2019 18:56

Het is weer die tijd van het jaar waarin allerlei bekende mensen met een kerstkaart op de proppen komen. Zo ook prins William (37) en Kate Middleton (37), die samen met hun gezin van drie kinderen schitteren voor de feestdagen.

Ook de Britse koninklijke familie viert kerst. Prins William en Kate hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om samen met prins George, prinses Charlotte en prins Louis een kaartje naar buiten te brengen. Het gezin lijkt de foto in een warmere maand dit jaar te hebben gemaakt en zitten gezamenlijk op een motorfiets voor het kiekje. De fans van de koninklijke familie zullen door het dolle heen zijn, aangezien het één van de weinige momenten dit jaar is dat het gezin in zijn geheel samen werd gezien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William en Kate beleven behoorlijk ongemakkelijk moment

Kerst is voor de Britse koninklijke familie een bijzondere aangelegenheid. De royals zullen in Buckingham Palace verzamelen voor de festiviteiten, waar ook Queen Elizabeth zal aansluiten. Zo zullen ze een kerstlunch houden en later vertrekken naar Sandringham om een mis te volgen in de kerk. Helaas voor de fans van de familie zullen prins Harry, Meghan Markle en hun kleine spruit Archie niet aanwezig zijn tijdens de feestdagen. Dat gezin brengt dat namelijk door in Canada. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan geven update over kerst in Canada

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!