Beeld © Getty Images

Britse tabloids over 'Megxit': 'Niet eens verteld aan de koningin!'

09 januari 2020 10:17

De Britse prins Harry (35) en zijn echtgenote Meghan Markle (38) kondigden gisteren aan een stap terug te doen als leden van het Britse koningshuis. Het besluit zorgt voor gefronste wenkbrauwen, zeker nu er geruchten gaan dat de hertog en hertogin van Sussex koningin Elizabeth, prins Charles en prins William niet van te voren hebben ingelicht.

Megxit

Harry en Meghan meldden gisteren dat zij een stapje terugdoen in het Britse koningshuis; ze willen geen vooraanstaande functie meer. Ook gaf het stel aan financieel onafhankelijk te willen worden. Harry en Meghan kregen veel commentaar over hun uitgaven, omdat ze hun woning Frogmore Cottage lieten verbouwen van overheidsgeld. De kosten waren zo'n drie miljoen euro. Het stel deed echter ook zelf een flinke duit in de zak en betaalden ook veel van de verbouwing uit eigen zak.

Het stel heeft ook aangegeven hun tijd te willen verdelen tussen Engeland en Noord-Amerika. Waar in Noord-Amerika ze gaan wonen, is nog niet duidelijk. Meghans moeder woont in Los Angeles in de Verenigde Staten, maar Meghan heeft ook lange tijd in Canada gewoond. De afgelopen feestdagen heeft het stel ook doorgebracht in Canada.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!