Beeld © Getty Images

Harry en Meghan geven duidelijkheid over toekomstplannen

09 januari 2020 17:39

Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) maakten gisteren bekend zich terug te trekken als 'senior' leden van het Britse koningshuis. Maar in de tussentijd hebben de koninklijke tortelduifjes een site gelanceerd waar hun toekomstplannen iets duidelijker worden.

"Het doel is om ons te concentreren op wat ons verbindt, in plaats van wat ons scheidt"

De Hertog en Hertogin van Sussex willen met hun nieuwe site duidelijk maken wat er op de planning staat. "Na hun besluit om hun werkmodel in 2020 aan te passen, is het passend om hun mediarelatiebeleid aan te passen aan hun nieuwe rollen", staat er onder andere. "Hun oprechte hoop is dat deze wijziging in het mediabeleid de toegang zal verbeteren en de hertog en hertogin de mogelijkheid zal geven om informatie vrijer te delen met burgers."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoeveel geld hebben Harry en Meghan?

Ook maken ze bekend wat hun nieuwe taken zullen zijn. Dat mediabeleid gaat dit voorjaar in en zal in fases worden gerealiseerd. Er zijn drie dingen waar ze zich op zullen focussen volgens de site: gemeenschap, monarchie en het Brits Gemenebest. Daarnaast moet de site een aanvulling worden op de social media-aanwezigheid van Harry en Meghan, zoals hun Instagram-account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan Markle bevestigen stap terug te doen

Wanneer de fans van het stel de site voor het eerst bezoeken, staat er het volgende bericht: "Het doel is om ons te concentreren op wat ons verbindt, in plaats van wat ons scheidt." Harry en Meghan kondigden gisteren nog aan zich juist af te scheiden van het Britse koningshuis en hun tijd te gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk én Noord-Amerika. 

Het stel vierde de feestdagen al in Canada, waar ze uiteindelijk zes weken verbleven. Harry en Meghan verklaren in de video hieronder waarom ze dat besluit hadden genomen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!