Beeld © ANP

Oprah Winfrey kiest partij voor Harry en Meghan

10 januari 2020 14:29

Oprah Winfrey (65) heeft zich voor het eerst uitgesproken over de acties van Harry (35) en Meghan (38). De talkshowkoningin zegt volledig aan de kant van de royals te staan.

"Ik geef heel veel om ze en steun ze, welke keuze ze ook maken voor hun gezin"

Oprah heeft in een reactie aan Page Six laten weten: "Ik geef heel veel om ze en steun ze. Welke keuze ze ook maken voor hun gezin." De presentatrice en de hertog en hertogin van Sussex kennen elkaar goed. Oprah was zelfs uitgenodigd voor de royal wedding en is goed bevriend met de moeder van Meghan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah Winfrey de planken op met Lady Gaga voor tournee

De talkshowhost heeft ook wel een advies aan Harry en Meghan gegeven. Hun titel 'Sussex Royal' lieten ze op aanraden van Oprah vastleggen als merk. Maar hier plaatst zij wel een kanttekening bij: "Meg en Harry hebben mijn hulp niet nodig om te weten wat het beste voor ze is."

De hertog en hertogin van Sussex kondigden deze week aan een stap terug te doen als leden van het Britse koningshuis. Ze willen in de toekomst hun tijd verdelen over het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Ze zien een meer 'progressieve' rol voor zichzelf weggelegd. Ook willen ze hun eigen geld verdienen. 

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Wassen beelden Harry en Meghan ook verhuisd

De Amerikanen staan te springen om de terugkeer van Meghan:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!