Beeld © Getty Images

Meghan Markle pakt de draad weer op na Megxit

15 januari 2020 13:55

Meghan Markle (38) ziet het weer helemaal zitten na het crisisberaad met de Britse koninklijke familie. Ze heeft zich inmiddels helemaal gestort op haar ‘gewone’ leventje in haar knusse miljoenenvilla in Canada en maakt ook tijd vrij om een vrouwenopvangcentrum te bezoeken.

"Kijk eens met wie we vandaag thee hebben gedronken"

Op foto’s van The Daily Mail is te zien hoe ze voor het eerst weer in het openbaar verschijnt na de bekendmaking dat zij en haar man prins Harry een stap terug doen in de royal family. Breed glimlachend stapt de royal in een watervliegtuig dat haar naar de opvang brengt. Ze wil met haar verrassingsbezoek de vrouwen en het personeel een hart onder de riem steken en mentale steun verlenen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle na ophef teruggekeerd naar Archie in Canada

De opvang, genaamd Downtown Eastside Women’s Centre plaatst op Facebook een groepsfoto, waarbij Meghan Markle breed glimlachend op te zien is. “Kijk eens met wie we vandaag thee hebben gedronken”, staat erbij geschreven.

De aankondiging van Harry en Meghan om een stap terug te doen, zorgde voor flink wat ophef binnen de Britse koninklijke familie. Ook in RTL Boulevard kwam de zogenoemde Megxit veelvuldig ter sprake:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan Markle bevestigen stap terug te doen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!