Kate, Louis, Charlotte, William en George Beeld © Instagram @kensingtonroyal

Kate Middleton vertelt over mogelijkheid vierde baby

17 januari 2020 13:26

Zou er na prins George (6), prinses Charlotte (4) en prins Louis (1) nóg een koninklijke baby bijkomen voor prins William (37) en Kate Middleton (37)? Volgens de hertogin van Cambridge is er geen sprake van babykoorts, maar ze sluit ook niets uit.

"Volgens mij wil William er niet nog eentje bij"

Afgelopen woensdag werd de hertogin van Cambridge tijdens een werkbezoek aan Bradford door een fan gevraagd of er nog een kleine op de planning staat. "Volgens mij wil William er niet nog eentje bij", antwoordde Kate met een schuin oog op William. Het is niet de eerste keer dat Kate de kwestie neerlegt bij haar echtgenoot. Vorig jaar februari zei ze na een soortgelijke vraag dat William 'een beetje bezorgd' zou worden als er nog een baby zou bijkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Middleton viert 38ste verjaardag met nieuwe foto

De kans lijkt dus klein dat George, Charlotte en Louis er nog een broertje of zusje bij krijgen. Het koninklijke stel vertelde openlijk over hun olijke trio tijdens de BBC-special A Berry Royal Christmas, waarin Harry en Kate een kerstdiner klaarmaakten met Mary Berry van The Great British Bake Off.

Kate vertelde Mary onder meer dat een van Louis' eerste woordjes Mary was, omdat haar kookboeken precies op zijn hoogte staan in de steun. "Jouw gezicht is natuurlijk zichtbaar op je kookboeken en dan zegt hij: 'Dat is Mary Berry.' Dus als hij hier was geweest, had hij je herkend." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Middleton hoopt dat haar kinderen Archie vaker zien

Het uitstapje naar Bradford was het eerste officiële werkbezoek van Kate en William sinds Harry en Meghan aankondigden te vertrekken als 'senior royals.' Bekijk hieronder de video om te zien hoe het Britse volk reageerde op hun aankondiging om zich terug te trekken uit het Britse koningshuis. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!