Beeld © Getty Images

Prins Harry weer herenigd met zijn gezin

21 januari 2020 12:20

De Britse royal is na alle commotie gearriveerd in Canada. Prins Harry (35) werd maandagavond gespot op de luchthaven van Vancouver, zo is te zien op beelden van Daily Mail.

De hertog van Sussex heeft het Verenigd Koninkrijk verlaten om zich bij zijn vrouw Meghan en zoontje Archie te voegen. Die hebben de afgelopen twee weken al doorgebracht in Canada, op hun landgoed in North Saanich. 

Het was een drukke start van de week voor de prins, want eerder op de dag woonde Harry nog een top bij met 21 leiders van Afrikaanse landen. Daarna zou hij ook nog een intiem gesprek gehad hebben met de Britse premier Johnson. Dit waren voorlopig zijn laatste officiële verplichtingen in Londen. Wanneer de prins weer terugkeert in zijn geboorteland is niet bekend. Bronnen van Daily Mail denken dat dat pas weer in het voorjaar zal zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wat staat prins Harry en Meghan Markle nu te wachten?

Dit weekend sprak de 35-jarige zich voor het eerst openlijk uit over zijn breuk met het Britse koningshuis. Dit deed hij tijdens een speech bij een liefdadigheidsinstelling. Volgens Harry was er op het moment geen andere optie.

Volgens Harry delen zijn vrouw Meghan en hij ‘dezelfde waarden’. Harry: "Toen we trouwden waren we verrukt, hoopvol, en klaar om te dienen. Daarom maakt het me bedroefd dat het zo eindigt. Het was geen makkelijke beslissing. We waren er pas uit na maanden van praten en twijfelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het rommelt nog altijd tussen prins William en prins Harry

Het nieuws dat Harry en Meghan een stap terug zullen gaan doen, kwam als een donderslag bij heldere hemel en werd het gesprek van de dag. Ook in RTL Boulevard werd de kwestie besproken én werd er gekeken naar wat dit precies betekent voor Harry en Meghan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!