Harry, Meghan en Archie Beeld © Getty Images

Peetouders kleine Archie eindelijk bekend

22 januari 2020 11:12

Meghan Markle (38) pakte het vorig jaar tijdens haar zwangerschap allemaal net even iets anders aan dan haar schoonzus Kate Middleton (38). Ze brak meermaals met traditie: ze ging naar een ander ziekenhuis, stond niet na een paar uur buiten om Archie te tonen en maakte niet bekend wie de peetouders zijn van haar zoontje. Toch zijn de namen nu wél bekend.

Archie Mountbatten-Windsor werd vorig jaar juli in het bijzijn van familie en vrienden gedoopt. Dit gebeurde in een klein kapelletje in Windsor. Harry en Meghan maakten toen niet bekend wie de peetouders zijn en daardoor ontstond er nogal wat reuring. The Sunday Times komt nu toch met een aantal namen.

Voor kinderen in de royal family is het gebruikelijk om zes peetouders te hebben. Drie namen zijn nu uitgelekt. Charlie van Straubenzee, een van de beste vrienden van Harry, is een van de peetvaders. Harry en Charlie kennen elkaar al jaren. Charlie komt uit de betere kringen en speelt polo met Harry.

Charlie van Straubenzee en prins Harry
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Constantijn steunt Harry: 'Voor je vrouw kiezen is altijd goed'

Daarnaast koos Harry ook Mark Dyer als peetvader. Hij speelde een belangrijke rol in het leven van Harry en William. Mark was stalmeester voor prins Charles, maar was ook een soort mentor voor Harry.

Mark Dyer

Ook Harry's voormalige kindermeisje is door Harry uitgekozen. Tiggy Pettifer was van 1993 tot 1999 nanny voor William en Harry. Toen prinses Diana in 1997 overleed, speelde zij ook een belangrijke rol in hun levens.

Tiggy Pettifer
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo ziet de toekomst van Harry en Meghan eruit, zónder koninklijke verplichtingen

Harry en Meghan hebben niet bevestigd dat dit echt de peetouders zijn.

Het stel is momenteel samen met Archie in Canada, nadat zij bekendmaakten een stap terug te willen doen in de koninklijke familie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!