Beeld © ANP

Harry en Meghan niet welkom in Canada

23 januari 2020 04:31

De verhuizing naar Canada heeft Harry (35) en Meghan (38) vooralsnog niet de door hen zo gewenste rust gebracht. Nadat Meghan eerder door paparazzi werd gevolgd toen ze met zoontje Archie en haar honden een wandeling maakte, is er nu een online petitie gestart waar Canadezen zich kunnen uitspreken tegen de betaling van de beveiliging van het stel. Deze is inmiddels door ruim 80.000 mensen ondertekend, meldt Page Six.

“Wij wensen hen heel veel succes toe om financieel onafhankelijk te worden”

"Harry en Meghan zijn hier van harte welkom, maar laat het vooral duidelijk zijn dat de belastingbetaler niet gedwongen moet worden voor hen te betalen zo lang ze hier wonen. Wij wensen hen heel veel succes toe om financieel onafhankelijk te worden”, aldus Aaron Wudrick, voorzitter van de fiscale conservatieve Canadese belastingfederatie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oprah steunt Harry en Meghan 'voor 1000 procent’

Aaron Wudrick heeft de duizenden handtekeningen dinsdag aangeboden bij de Canadese minister-president Justin Trudeau, die eerder bekend maakte dat Canada de kosten voor Harry en Meghan's beveiliging op zich zou nemen.

Ook bij ons eigen koningshuis rommelt het. Zo is RTL Boulevard eind februari niet welkom bij de jaarlijkse fotosessie van de koninklijke familie in Lech. Reden hiervoor is de publicatie van een Instagramfoto na de kerstmusical waaraan prinses Amalia meedeed. Volgens de Rijksvoorlichtingsdienst is dat een schending van de mediacode.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Peetouders kleine Archie eindelijk bekend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!