Samantha Markle Beeld © BSR

Halfzus Meghan Markle: 'Zonder onze pa zou ze serveerster zijn'

30 januari 2020 11:52

De familie van Meghan Markle blijft de media maar opzoeken. Nadat haar vader Thomas slecht over Meghan sprak na de aangekondigde Megxit, laat nu ook Meghans halfzus van haar horen.

"Hij gaf haar alles en hoe zij nu met hem omgaat is gewoon verschrikkelijk"

Samantha Grant, die sinds de bekendheid van Meghan haar meisjesnaam Markle weer heeft aangenomen, heeft in een interview met Newstalk ZB gesproken over de schande die Meghan de familie zou hebben aangedaan.

Volgens Samantha houdt Meghan totaal geen rekening met haar familie of met de royals. "Ze moet gewoon volwassen worden en het juiste doen", sprak de halfzus met ferme toon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Thomas Markle: 'Meghan brengt Britse koningshuis te schande'

Thomas Markle, de vader van zowel Meghan als Samantha, zou volgens Samantha kapot zijn van verdriet. "Ik vind het heel erg voor mijn vader. Zonder mijn vader was ze hooguit een serveerster geworden. Hij gaf haar alles en hoe zij nu met hem omgaat is gewoon verschrikkelijk." Samantha noemt Meghan zelfs een sociopaat: "Ze is hem verschuldigd hem op te zoeken of te bellen voor hij overlijdt. Anders is ze echt een sociopaat."

Het is zeker niet de eerste keer dat Samantha de pers opzoekt om haar zus publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. Ook Meghans vader zoekt herhaaldelijk de media op. Hij gaf aan dat hij graag in contact wil komen met zijn dochter en kleinzoon; Archie heeft hij nog nooit ontmoet. Thomas gaf aan dat hij, als hij niks van Meghan hoort, elke maand een interview zal geven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle niet te zien bij Ellen DeGeneres'

Prins Harry gaf onlangs nog duidelijkheid over Megxit. Je ziet het in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!