Beeld © Getty Images

Meghan Markle schaamt zich rot voor prins Andrew

31 januari 2020 13:18

Bert van Leeuwen (59) kijkt met wringende handjes naar alle perikelen binnen het Britse koningshuis. De presentator zou er zomaar een seizoen van 'Het Familiediner' mee kunnen vullen. Er kan namelijk weer een vete worden afgevinkt tussen de royals. Ditmaal blijkt het totaal niet te boteren tussen Meghan Markle (38) en prins Andrew (59), de oom van haar man Harry (35).

"Ze ziet hem echt als de ultieme beschamende oom"

Volgens het Britse The Sun zouden Meghan Markle en prins Andrew al vanaf de eerste ontmoeting niet door een deur kunnen. Het schandaal rondom hem en zijn vriendschap met Jeffrey Epstein deed de relatie ook niet bepaald veel goeds, zo laat een bron binnen het Britse koningshuis weten aan het blad.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Andrew moest stap terug doen van vader en broer'

“Ze ziet Andrew niet als een van de grote aanwinsten van de familie. Hij zal zeker niet de persoon zijn die ze zal missen. Ze ziet hem echt als de ultieme beschamende oom,” vertelt de bron. “Ze was erg aangedaan na zijn rampzalige interview met de BBC, waarin hij onder andere zei dat ’het een goede daad was als man om seks te hebben met een vrouw’.”

Los daarvan zou prins Andrew verre van vriendelijk doen tegen Meghan en is hij vreselijk kinderachtig. Het schandaal rondom prins Andrew blijft maar voortduren. Hieronder zie je er alles over:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Virginia Roberts: 'Mij misbruiken was cadeau voor Prins Andrew'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!