Meghan Markle en prins Harry Beeld © Getty Images

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'

31 januari 2020 17:57

Canada, move over. Meghan Markle (38) en prins Harry (35) pakken deze zomer de biezen en vertrekken naar Los Angeles, zo vertelt een bron aan E! News. Het stel zou eerst willen settelen in Canada, maar de zomermaanden willen doorbrengen in de thuisstad van de voormalige actrice.

"Ze proberen alles op een rijtje te zetten en te kijken of het logistiek gezien mogelijk is"

Hoewel Harry en Meghan op dit moment hun nieuwe onderkomen in Canada tot in de puntjes aan het inrichten zouden zijn, lijkt het erop dat ze nóg een keer gaan verkassen. Het stel deed onlangs afstand van hun koninklijke titels en kondigden hun vertrek naar Noord-Amerika gelijktijdig aan. De Canadese plannen werden direct duidelijk, maar over Meghans thuisstad Los Angeles was nog niets duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle schaamt zich rot voor prins Andrew

"Ze bekijken huizen online en zijn security-teams aan het interviewen", laat de ingewijde weten aan E! News. "Ze proberen alles op een rijtje te zetten en te kijken of het logistiek gezien mogelijk is." Bovendien zou Meghan een aantal eisen hebben voor haar nieuwe zomeronderkomen. "De hertogin van Sussex wil meetings thuis kunnen houden en ook haar vrienden kunnen uitnodigen voor partijtjes. Die twee dingen zijn het belangrijkst voor haar." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Halfzus Meghan Markle: 'Zonder onze pa zou ze serveerster zijn'

Het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis verraste de fans van de royals. Maar wat staat hen allemaal te wachten nu ze afstand doen van hun titels? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!