Beeld © Getty Images

Prins Harry verlangt naar een normaal leven

01 februari 2020 14:45

Prins Harry (35) zou dromen van een leven buiten de spotlights. Dat stelt zijn goede vriend Nacho Figueras (42) in de ABC-special 'Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown'.

"Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen"

In de special doet goede vriend Nacho Figueras, tevens ambassadeur van Harry's stichting Sentebale, een boekje open over de jongste zoon van prins Charles en prinses Diana. "Hij heeft veel geleden onder alle dingen die hem zijn overkomen," vertelt Nacho Figueras, nadat hij een paar dagen terug met Harry sprak. "Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'

Volgens de professionele polospeler uit Argentinië probeert de hertog van Sussex zo goed en zo kwaad als het kan, een vader te zijn voor de kleine Archie. Nacho legt uit: "Hij probeert een vader te zijn, een man die probeert zijn welp en zijn leeuwin te beschermen tegen wat er maar nodig is. Hij is een geweldige man geworden, een man waar zijn moeder trots op zou zijn."

De Britse royal zou zich nu vooral willen focussen op zijn gezin en een zo normaal mogelijk leven willen leiden in Canada. Althans, in hoeverre dat gaat met duizenden paparazzi voor je deur. "Dat is niet erg normaal," aldus Nacho.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry weer herenigd met zijn gezin

Hoewel Harry, Meghan en de kleine Archie zich momenteel stilhouden in Canada, zou het gezin deze zomer vertrekken naar Los Angeles. Zo vertelde een bron aan E! News eerder deze week. Het stel zou eerst willen settelen in Canada, maar de zomermaanden willen doorbrengen in de thuisstad van de voormalige actrice.

Harry en Meghan deden onlangs afstand van hun koninklijke titels en kondigden hun vertrek naar Noord-Amerika gelijktijdig aan. De Canadese plannen werden direct duidelijk, maar over Meghans thuisstad Los Angeles was nog niets duidelijk. Het vertrek van Harry en Meghan uit het Britse koningshuis verraste de fans van de royals. Maar wat staat hen allemaal te wachten nu ze afstand doen van hun titels? Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!