Beeld © Getty Images

Prins Harry mist vrienden zo erg dat hij nu WhatsApp-verslaving heeft

06 februari 2020 14:52

De verhuizing naar Canada valt prins Harry (35) zwaarder dan verwacht. De hertog van Sussex zou volgens een anonieme bron van 'The Sun' constant contact opnemen met het thuisfront.

"Ze sturen constant foto’s naar elkaar"

De kleinzoon van koningin Elizabeth zou zich volgens deze bron een vreemde eend in de bijt voelen in het Noord-Amerikaanse land. En dat terwijl zijn vrouw Meghan er juist helemaal op zou bloeien. Volgens de bron mist de prins met name zijn maatjes enorm, waardoor hij nu dag en nacht op zijn telefoon te vinden is. "Harry mist gewoon zijn vrienden, dat zou iedereen hebben", doet de insider een boekje open. "Hij zit in een WhatsApp-groep met vrienden die hij al jaren kent. Ze sturen constant foto’s naar elkaar en hebben zelfs nog meer contact dan voorheen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Prins Harry en Meghan Markle verhuizen deze zomer naar LA'

Iemand met wie de Britse royal op het moment juist géén contact zou hebben, is zijn bloedeigen broer. Volgens een vriend van de familie zouden de twee niet bepaald vriendschappelijk uit elkaar zijn gegaan, zo is te lezen in People. De twee liggen al sinds 2017 met elkaar in de clinch, vanaf het moment dat William zijn jongere broertje waarschuwt niet meteen bij zijn nieuwe vlam Meghan in te trekken. "Ze zijn niet als vrienden uit elkaar gegaan, maar zijn vooral blij dat het nu allemaal achter hen ligt", aldus de insider. "Ze willen gewoon gelukkig zijn, wie kan hen dat kwalijk nemen?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Prins Harry verlangt naar een normaal leven

Sinds Harry en Meghan hun koninklijke taken hebben neergelegd, wonen ze in een buitenwijk van Victoria, in het westen van Canada. Hoewel de jonge ouders er tot rust komen, zien de Canadezen het koninklijke stel het liefst zo snel mogelijk weer vertrekken. De voornaamste reden is dat de bevolking geen belasting wil hoeven betalen voor de veiligheid van de Britse royals. Dat blijkt uit cijfers van de Canadese televisiezender CTV. Ook de Britten zelf zijn van de leg door de wisseling van de wacht. Bekijk de video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deal is rond voor prins Harry en Meghan Markle

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!