Beeld © Getty Images

Prins Harry al jaren in therapie om dood Diana te verwerken

08 februari 2020 13:49

Prins Harry (35) wordt nog altijd geteisterd door het vroegtijdige verlies van zijn moeder, prinses Diana. Drie jaar geleden besloot hij daarom om professionele hulp te zoeken. Dat meldt 'Page Six'.

"Hij vertelde ook dat het ongeval zijn hele jeugd heeft getekend"

De hertog van Sussex was deze week in Miami, waar hij het onderwerp aansneed tijdens een bijeenkomst georganiseerd door bankgigant JP Morgan. Ook Meghan was aanwezig om haar man te ondersteunen.

Een bron vertelde na afloop aan Page Six dat Harry zowel de dood van zijn moeder als de Megxit besprak tijdens het event. Prinses Diana kwam in 1997 in Parijs om het leven bij een auto-ongeluk, nadat ze werd achtervolgd door opdringerige persfotografen. Harry was destijds slechts dertien jaar en moest voor het oog van de wereld het immense verlies verwerken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry mist vrienden zo erg dat hij nu WhatsApp-verslaving heeft

Page Six schrijft dat de jongere broer van prins William als de dood is dat de geschiedenis zich herhaalt, en dat hij koste wat het kost wil voorkomen dat Meghan en zijn zoontje hetzelfde meemaken als hij in zijn jeugd. "Hij vertelde ook dat het ongeval zijn hele jeugd heeft getekend", aldus de insider.

Over de Megxit zegt de bron het volgende: "Harry vertelde geen spijt te hebben over het stapje terug dat Meghan en hij deden. Hij vertelde dat hij zijn familie wilde beschermen, maar dat ze door een heel moeilijke periode zijn gegaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry verlangt naar een normaal leven

De bijeenkomst in Miami is het eerste publieke optreden van de hertog en hertogin van Sussex sinds ze een maand geleden bekendmaakten een stapje terug te doen. Harry liet zich eerder al uit over de situatie, maar 'kamp Meghan' blijft de lippen stijf op elkaar houden. Geruchten claimen dat ze binnenkort bij goede vriendin Ellen DeGeneres uit de school klapt, maar de krant heeft bevestigd gekregen dat ze naar Gayle King gaat.

Het is inmiddels alweer 22 jaar geleden dat prinses Diana om het leven kwam, maar ze leeft nog altijd voort:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!