Beeld © Getty Images

'Britse koningshuis heeft vervangers Harry en Meghan gevonden'

10 februari 2020 14:02

Het plotselinge vertrekt van prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan (38) heeft roet in het eten van de Britse royals gegooid. Queen Elizabeth (93) zou met haar handen in d'r kroon zitten omdat verschillende werkzaamheden abrupt tot stilstand zijn gekomen. Gelukkig heeft ze nog twee kleindochters die maar al te graag in de spotlight willen staan.

"De koninklijke familie is inmiddels al vrij afgeslankt met het vertrek van Harry en Meghan"

Deze twee kleindochters zijn niemand minder dan Beatrice (31) en Eugenie (29) van York, de dochters van de spraakmakende prins Andrew. De twee zullen de komende tijd meer taken krijgen en op die manier meer naar de voorgrond treden. Volgens een ingewijde van The Daily Mail is de beslissing al helemaal rond. “Hare Majesteit is van mening dat haar kleindochters meer koninklijke evenementen moeten bezoeken en ook meer werkzaamheden moeten gaan uitvoeren.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry al jaren in therapie om dood Diana te verwerken

Troonopvolger prins Charles was in eerste instantie huiverig om de twee prinsessen naar voren te schuiven. Hij heeft grootse plannen die hij wil uitvoeren als hij eenmaal koning is, waaronder een 'afgeslankte' versie van de monarchie bewerkstelligen. Inmiddels is de prins akkoord met de beslissing van zijn moeder.

“De koninklijke familie is inmiddels al vrij afgeslankt met het vertrek van Harry en Meghan. Als de oudere generatie binnen de familie ook met pensioen gaat, zullen er nog minder leden werkzaam zijn en dan moeten er nog meer lege gaten worden opgevuld", zo vertelt een goede vriend van prins Charles. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan hebben etentje met Jennifer Lopez'

De aankondiging van prins Harry en Meghan om alle koninklijke werkzaamheden neer te leggen, sloeg in als een bom. Hieronder zie je wat het echtpaar nu te wachten staat: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!