Beeld © ANP

Meghan Markle zet verhoudingen op scherp na delen 'verboden' video

17 februari 2020 13:56

Luisteren naar het Britse koningshuis? Dat doet ze niet meer. Althans, niet zoals voorheen. Meghan Markle (38) laat de spanningen tussen haar en Queen Elizabeth (93) stijgen nu ze een video van haar samenwerking met 'Vogue' heeft gedeeld. Een video die ze in eerste instantie niet mocht plaatsen...

"Het laat zien waar hun prioriteiten liggen: likes en clicks online"

Het ervaren personeelsteam van vijftien man sterk wordt as we speak door Harry en Meghan aan de kant geschoven, maar dat weerhoudt de hertogin er niet van om haar zin verder door te drijven. Nu ze weer de controle heeft over haar eigen leven, plaatst ze een filmpje op Instagram waar het koningshuis helemaal niet achterstaat. Je bekijkt de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Harry en Meghan van de Queen moeten terugkomen

Wat is precies het verhaal? Meghan werkte in 2019 samen met de Britse Vogue als gasthoofdredacteur. De editie was binnen tien dagen uitverkocht en deze bijzondere samenwerking vroeg om een leuke video samen. Het gesprek met hoofdredacteur Edward Enninful (47) wordt door de camera's vastgelegd en ziet er op het eerste gezicht vrij onschuldig uit. Het Britse koningshuis denkt daar anders over. 

Het was de wens van Meghan en Edward om de video afgelopen zomer te publiceren, maar medewerkers van het paleis raadden dat af nadat ze de beelden zinloos en frivool noemden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Britse koningshuis heeft vervangers Harry en Meghan gevonden'

Destijds volgden Harry en Meghan het advies op. Maar nu de twee onafhankelijk zijn, neemt Meghan het heft in eigen handen en laat ze de fragmenten toch publiceren op het Sussex Royal Instagram-account.

Een royal insider hekelt de socialmediastrategie van het koppel, dat zich vanaf heden laat adviseren door publicisten in de Verenigde Staten. De insider stelt dat Meghan zichzelf belachelijk maakt met deze beelden. "Het laat zien waar hun prioriteiten liggen. Likes en clicks online." 

Ondertussen ziet het ernaar uit dat de hertog en hertogin klaar zijn met de meningen van anderen. Ook zijn ze de pers spuugzat, zoals je in de video hieronder ziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!