Beeld © Instagram @sussexroyal

Prins Harry rockt erop los met Jon Bon Jovi

28 februari 2020 13:18

Jon Bon Jovi (57) heeft zich aan zijn woord gehouden en zette prins Harry (35) vrijdag aan het werk in de Abbey Road Studios. De hertog van Sussex nam plaats achter de microfoon in de legendarische muziekstudio in Londen en kreeg een gitaar in de handen gedrukt, zo is te zien op de Instagram-account van Sussex Royal.

De prins en de Amerikaanse rocker zijn in de studio voor de opnames van Bon Jovi's nummer Unbroken. Dat neemt de zanger samen met het Invictus Games-koor opnieuw op voor de Invictus Games Foundation. Harry zou eigenlijk alleen maar komen kijken en praten met leden van het koor van oud-militairen, maar dat vond Jon Bon Jovi niet genoeg. "Ik ga hem een tamboerijn geven en zien wat hij gaat doen", beloofde de muzikant eerder deze week.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry krijgt steun van goede vriend David Beckham

Een gitaar is in ieder geval gelukt. Ook is in een video te zien dat Jon Bon Jovi hem bij een microfoon heeft gekregen. Of Harry ook een noot meezingt, is maar de vraag. Het filmpje stopt op het moment dat de prins zijn mond open doet. Meer details over het bezoek en de opnames worden later op de dag bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan Markle voelt zich gepest door Queen Elizabeth en familie'

Harry en Meghan moeten sinds de veelbesproken Megxit zelf de kost verdienen. En dat gaat ze heel goed af. Hun eerste betaalde klus - een lezing bij bank JPMorgan in Miami - doet de kassa flink rinkelen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!