Beeld © Getty Images

Harry en Meghan delen liefdevolle boodschap

18 maart 2020 17:43

Prins Harry (35) en zijn vrouw Meghan Markle (38) zijn, net als de rest van de wereld, in de ban van het coronavirus. De (ex)royals steken daarom hun ruim 11 miljoen volgers een hart onder de riem.

"En nu, meer dan ooit, hebben we elkaar nodig"

“Het zijn onzekere tijden. En nu, meer dan ooit, hebben we elkaar nodig. Voor de waarheid, voor steun en om ons minder alleen te voelen tijdens deze enge periode”, beginnen de twee het lange bericht op Instagram. “Er zijn zo veel mensen wereldwijd die hulp nodig hebben, mensen die hard werken om deze crisis op te lossen, thuis of op de frontlinie. Onze bereidheid als volk om op te treden in het licht van wat we allemaal ervaren met COVID-19 is ontzagwekkend. Dit moment is een waar testament voor de menselijke geest.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan winnen dik van William en Kate op Instagram

Harry en Meghan roepen vooral op tot saamhorigheid, maar hebben ook veel bewondering voor hoe mensen elkaar helpen. “We spreken van medeleven. Het verenigt ons allemaal wereldwijd. Hoe we elkaar en onze gemeenschappen met empathie en vriendelijkheid benaderen, is op dit moment superbelangrijk.”

De royals zullen verder veel inspirerende verhalen van over de hele wereld gaan delen. “We willen daar de focus op leggen, om de geest positief te houden. We kijken ernaar uit om meer te delen in de komende dagen en weken.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niemand wil dokken voor security Harry en Meghan

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!