Beeld © Getty Images

Kate Middleton biedt steun aan moeders in deze lastige tijd

22 maart 2020 13:50

Het sociale isolement is in Groot-Britannië ook in vol effect, zelfs op Moederdag. Kate Middleton (38) deelt daarom haar medeleven en steekt alle moeders een hart onder de riem. Dat is gelijk een presentje voor de fans van het Britse koningshuis, want ze deelt ook nieuwe foto's van haar gezin.

"We denken aan jullie in deze lastige tijden"

Kate wil het moment grijpen om haar steun te geven aan alle Britse gezinnen. "Aan alle nieuwe en oudere moeders én de families die vandaag samen of apart van elkaar moeten vieren", schrijft de Hertogin van Cambridge in haar berichtje op Twitter. "We denken aan jullie in deze lastige tijden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kate verslaat Meghan als invloedrijkste fashionista

Daarbij deelt ze vier nieuwe foto's. Eén daarvan is een nieuw kiekje van Kate met haar dochter Charlotte op haar rug. Op de achtergrond is haar echtgenoot prins William te zien met met hun zoon George. Een eerbetoon aan William en Harry's moeder Diana kon natuurlijk niet ontbreken, net als eentje aan Kate's eigen moeder. Maar het zoetste van alles is de Moederdagkaart die prins George heeft gemaakt voor zijn mama, die te zien is op de vierde foto. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kate Middleton onthult grootste hobby's van haar kids

Kate's kindjes zijn overduidelijk net zo gek op haar als zij op hen. Speciaal voor George's verjaardag bracht de Hertogin een fotoserie uit van haar kroost. In de video hieronder zie je hoe dat er aan toeging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!