Beeld © ANP

Meghan Markle verbiedt prins Harry nu om Canada te verlaten

26 maart 2020 17:23

Het is ook niet niks om opgesloten te zitten in een prachtige mansion (lees: gouden kooi) ergens in Canada. Er is geen haar op Meghan Markle's (38) hoofd die eraan denkt dat haar Harry (35) op dit moment in het vliegtuig zou stappen naar een ander land. Zelfs niet nu zijn vader ziek is.

Het ziet ernaar uit dat Meghan de maatregelen rondom het thuisblijven erg serieus neemt en dit ook van haar man verlangt. Daily Mail meldt dat ze Harry verbiedt om op dit moment te reizen. Een bezoekje aan zijn familie in het Verenigd Koninkrijk zit er dus niet in. 

"Meghan zei dat Harry contact heeft met zijn vader. Natuurlijk is hij gefrustreerd. Ze zei dat ze allebei gefrustreerd zijn, omdat het doeners zijn die willen helpen", aldus de bron aan de Britse krant. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britse prins Charles (71) besmet met coronavirus

Prins Charles is positief getest op het coronavirus en zit in Schotland in zelfisolatie. Wat de wensen van Meghan op dit moment ook zijn, een bezoek brengen aan Charles behoort op dit moment helemaal niet tot de opties. 

Ondertussen is de hertogin opgelucht dat de koninklijke plichten er al op zitten. Waarom dat zo is zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!