'Harry en Meghan verlaten Canada voor Los Angeles'

27 maart 2020 01:20

Volgens diverse Amerikaanse media hebben Harry (35) en Meghan (38) besloten hun leven in Canada achter zich te laten om verder te gaan in Los Angeles. Het stel zou, samen met hun zoontje Archie, per privé-vliegtuig naar 'the city of angels' zijn gevlogen, waar ze hun intrek zouden hebben genomen in een villa nabij Beverly Hills.

"Deze verhuizing stond al een tijdje op de agenda"

Omdat de Canadese premier Justin Trudeau de grens tussen Canada en de Verenigde Staten dicht zou gooien vanwege het coronavirus, besloten Harry en Meghan op het laatste moment hun villa op Vancouver Island te verlaten en richting Californië te gaan. Ook omdat ze zo dichter bij Meghan's moeder Doria Ragland wonen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Makers The Simpsons azen op Harry en Meghan

"Deze verhuizing stond al een tijdje op de agenda. Canada was een prima tussenoplossing maar dat was niet de plek waar ze wilden blijven. In Los Angeles hebben ze een breder netwerk, zowel privé als zakelijk. Daarbij is Meghan er opgegroeid en wilde ze graag naar huis," meldt een bron aan Page Six.

"Ze hebben online naar huizen gezocht en starten binnenkort met sollicitaties voor hun beveiligingsteam. Meghan wil graag vanuit huis kunnen werken en wil ook hun vrienden thuis kunnen ontvangen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle sleept eerste klus voor Disney in de wacht

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!