Beeld © ANP

Meghan Markle wil weer boek schrijven over dít onderwerp

28 maart 2020 10:43

Nu Harry (35) en Meghan (38) een stap terug doen binnen het Britse koningshuis is Meghan al druk bezig met wat ze allemaal gaat doen. De hertogin van Sussex is onder meer van plan een tweede kookboek te schrijven, vertelt een ingewijde aan 'Us Weekly'.

"Meghan heeft talloze projecten in de maak"

Meghan bracht in 2018 al Our Community Cookbook uit, waarvan de opbrengst naar goede doelen ging. De voormalig actrice zou nu iets soortgelijks willen doen. Daarnaast wil Meghan volgens de ingewijde graag haar oude lifestyleblog The Tig nieuw leven inblazen en denkt ze na over het ontwikkelen van een collectie met keukengerei.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan verlaten Canada voor Los Angeles'

De hertogin is in ieder geval niet van plan stil te zitten als haar agenda straks een stuk minder volstaat met koninklijke verplichtingen. "Meghan heeft talloze projecten in de maak."

Eén van die projecten is voice-over werk voor Disney. Het resultaat is vrijdag te horen op Disney+ in de natuurdocumentaire Elephants, waarvan een donatie gaat naar een organisatie die zich inzet voor de dieren in het wild. Of Meghan vaker haar stem gaat uitlenen, is niet bekend.

Eén ding is zeker, om geld hoeft Meghan zich straks geen zorgen te maken, zoals je in deze video ziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!