Beste vriendin Meghan Markle bevallen van haar eerste kind

28 maart 2020 16:29

Archie heeft er een nieuw vriendje bij. Modeontwerpster Misha Nonoo (35), een goede vriendin van prins Harry en zijn vrouw Meghan, is bevallen van een zoon. De kersverse moeder heeft haar eerste kind Leo genoemd, zo vertelt ze zaterdag aan de 'Daily Mail'.

"We houden meer van hem dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden"

"Onze levens zijn voor altijd veranderd", zegt de 35-jarige modeontwerper, die is getrouwd met zakenman Michael Hess. "We houden meer van hem dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden en kunnen niet wachten om elk avontuur met hem te kunnen delen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Meghan Markle wil weer boek schrijven over dít onderwerp

Misha en Michael trouwden vorig jaar september. Ook de hertog en hertogin van Sussex en de prinsessen Eugenie en Beatrice waren van de partij bij de trouwerij in Rome.

De modeontwerpster was eerder getrouwd met Harry's goede vriend Alex Gilkes. Volgens ingewijden heeft Misha de prins aan zijn echtgenote gekoppeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle sleept eerste klus voor Disney in de wacht

Prins Harry en Meghan Markle hebben inmiddels hun laatste verplichtingen voldaan voor het Britse koningshuis. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden is Meghan "oplucht om klaar te zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!