Beeld © ANP

Harry en Meghan geven Trump het nakijken

30 maart 2020 13:08

Nadat de Amerikaanse president Donald Trump (73) op Twitter verkondigde de beveiliging voor prins Harry (35) en Meghan Markle (38) absoluut niet te gaan betalen, laat het stel weten zelf voor de rekening te willen opdraaien.

"Ze waren helemaal niet van plan om financiering aan de VS te vragen"

Prins Harry en Meghan hebben Canada ingeruild voor Los Angeles. En daarom heeft Trump snel duidelijk gemaakt niet te willen dokken voor hun beveiliging nu ze in de Verenigde Staten zijn. "Zij moeten dat betalen!" liet hij via Twitter weten. Het stel is er als de kippen bij en heeft gereageerd op zijn tweet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trump weigert beveiliging Harry en Meghan te betalen

"Ze waren helemaal niet van plan om financiering aan de VS te vragen", aldus een woordvoerder van Harry en Meghan. "Hun beveiliging wordt vanuit een privéfonds betaald." Het beveiligingsteam van de twee kan zomaar 7,2 miljoen euro per jaar kosten, omdat ze negen man security-personeel in dienst zouden nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan beginnen aan nieuw hoofdstuk

Los Angeles is nu al een weekje het nieuwe thuis voor Meghan en Harry. Nadat de Canadese premier Justin Trudeau aankondigde de grens met Amerika te sluiten vanwege het coronavirus, stapten ze in een privé-jet met hun zoontje Archie. Het drietal verblijft volgens bronnen in een villa vlakbij Beverly Hills en Meghans moeder Doria. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beste vriendin Meghan Markle bevallen van haar eerste kind

Sinds kort zijn Meghan en Harry geen leden meer van het Britse koningshuis. Volgens royaltydeskundige Marc van der Linden is de Hertogin van Sussex 'opgelucht' dat het erop zit. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!