Beeld © Getty Images

Queen Elizabeth opnieuw in contact met iemand met coronavirus

31 maart 2020 12:34

Buckingham Palace heeft het maar lastig. Het coronavirus heeft Queen Elizabeth (93) en haar familie er al toe gedwongen om uit hun onderkomen te vluchten, maar nu blijkt de troonhoudster toch in aanraking te zijn geweest met iemand die besmet is met Covid-19.

"Elizabeth is gezond"

Eerder werd bekend dat haar zoon prins Charles besmet was met het virus en nu blijkt een van haar lakeien de ziekte te hebben. De man werkt al zes jaar voor Queen Elizabeth, laat geregeld haar corgi's uit en heeft dus ook zeer regelmatig contact met Hare Koninklijke Hoogheid. 

Hij maakte onlangs zelfs nog promotie en bracht sindsdien de Queen haar maaltijden, waardoor hij Elizabeth dagelijks zag en sprak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth verlaat Buckingham Palace uit vrees voor corona

Inmiddels is de lakei in zelfisolatie en de koningin van het Verenigd Koninkrijk vertoeft hopelijk veilig in Windsor Castle, samen met haar 98-jarige man prins Philip. "Elizabeth is gezond", laat Buckingham Palace weten in een statement. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Queen Elizabeth tegen Harry: 'Je bent altijd welkom'

Prins Charles is dus besmet met het coronavirus, maar wat doet hij in zijn quarantaine-tijd? Je ziet het in de video hieronder. 

Hoe brengt prins Charles tijd door nu hij herstelt van corona?

01:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!