Beeld © AFP

Harry verkast naar Malibu omdat het Diana's droomplek was

03 april 2020 09:44

De verhuisdozen stapelen zich waarschijnlijk op voor prins Harry (35), Meghan Markle (38) en hun zoontje Archie. Het gezin heeft Canada verruild voor het zonovergoten Malibu. Prinses Diana zou achter die keuze hebben gestaan,

"Hij zou zich op die manier met haar verbonden voelen"

De Megxit heeft zich nu echt voltrokken en daarmee zijn prins Harry en Meghan officieel de Verenigde Staten ingetrokken. Eerst zou het Canada worden, maar toen besloten ze toch maar naar Meghans thuisland te gaan. Een logische stap voor de voormalige actrice, maar de nieuwe woonplek is ook bijzonder voor Harry. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan heeft strenge eisen bij accepteren nieuwe tv-klussen'

Het stel gaat in Malibu wonen en dan specifiek bij Pacific Palisades. Het is een bijzondere plek voor Harry, want zijn moeder Diana wilde daar eigenlijk ook gaan wonen in 1997. Dat had er alles mee te maken dat het de droomwoonplaats was van de overleden prinses. Ze wilde eerst trouwen met haar toenmalige vriend Dodi Fayed en daarna vertoeven in de Californische zon. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Biograaf haalt uit naar Harry en Meghan: 'Twee verwende tieners'

"Harry was altijd heel close met zijn moeder", legt een bron uit. Volgens de vriend van Harry en Meghan zouden ze al '18 maanden op zoek geweest' zijn naar een huis in die buurt. "Hij zou zich op die manier met haar verbonden voelen." Voor Meghan is er ook een speciale band met Malibu. Het ligt namelijk niet ver van Los Angeles, waar haar moeder Doria woont. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Charles gaat Harry en Meghan financieel ondersteunen

Het afscheid van Harry en Meghan heeft veel stof doen opwaaien. Je ziet in de video hieronder waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!