Beeld © Getty Images

Meghan Markle heet helemaal geen Meghan Markle

6 april 2020 11:46

Het komt als een totale verrassing voor royaltyliefhebbers. Wat is er aan de hand? Meghan Markle (38) heet helemaal niet Meghan Markle! Bovendien heeft ze een totaal andere titel dan de meeste mensen dachten. Dat blijkt uit de geboorteakte van haar zoontje Archie, die 'Page Six' in handen wist te krijgen.

"Technisch gezien is ze wel degelijk een prinses"

Page Six wist de geboorteakte van Meghan en Harry's zoontje Archie in handen te krijgen. En de informatie daarop komt als een verrassing voor de fans van het Britse koningshuis. Allereerst omdat blijkt dat Meghan eigenlijk Rachel Meghan Markle heet, dezelfde voornaam als haar personage in de serie Suits. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan kreeg versterking van Harry bij haar werk

Het komt natuurlijk wel vaker voor dat iemand zijn of haar tweede naam gebruikt in plaats van haar eerste. Maar nog opvallender is de functieomschrijving van Meghan op de geboorteakte. Ze wordt namelijk prinses van het Verenigd Koninkrijk genoemd en niet slechts de Hertogin van Sussex. "Hoewel ze op haar trouwdag de titel van Hertogin van Sussex van de Queen kreeg, is ze technisch gezien wel degelijk een prinses, alleen niet in haar eigen naam", verklaart Page Six

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Meghan heeft strenge eisen bij accepteren nieuwe tv-klussen'

"Meghan is officieel Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Henry van Wales, maar dan via haar echtgenoot Harry", vertelt het Amerikaanse blad. Bovendien onthullen zij het grandioze bedrag dat de bevalling van het kleine prinsje Archie kostte. Dit liep op tot maar liefst 23.137 euro voor één nacht in het Portland Hospital. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Biograaf haalt uit naar Harry en Meghan: 'Twee verwende tieners'

Inmiddels maakt die titel overigens helemaal niet meer uit, want Harry en Meghan hebben afstand gedaan van het Britse koningshuis. Dat afscheid doet veel stof opwaaien en iedereen wil zich ermee bemoeien, zo blijkt uit de video hieronder. 

Iedereen bemoeit zich met afscheid Harry en Meghan

04:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!