Beeld © ANP

Koninklijk paar deelt mooie boodschap in zware tijden

09 april 2020 16:49

Vandaag is het Witte Donderdag en dat betekent dat het paasweekend voor de deur staat. Het zal er een zijn zoals nooit tevoren, vanwege de huidige coronacrisis. Om die reden delen koning Willem-Alexander (52) en koningin Máxima (48) een mooie boodschap met alle Nederlanders.

Het koningspaar heeft natuurlijk maar al te goed door dat er dit jaar veel paasbrunches niet door zullen gaan. Families kunnen niet met zijn allen samen komen om Pasen te vieren, ze moeten nu juist afstand houden.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Koning Willem-Alexander brengt mooi bezoek aan ziekenhuis

Hoe belangrijk dat is, dat benadrukt ons koningspaar nog een keer. Op het Instagram-account van het Koninklijk Huis zijn de oppeppende woorden van Willem-Alexander en Máxima te lezen. "Houd vol, wees voorzichtig en blijf zo veel mogelijk thuis. Met geduld, solidariteit, doorzettingsvermogen en vertrouwen in de toekomst komen wij hier samen doorheen. Dank aan iedereen die zich hier met hart en ziel voor inzet."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Koning Willem-Alexander bezoekt Jeroen Bosch Ziekenhuis

Kenmerkend aan koning Willem-Alexander en koningin Máxima is dat ze altijd zo betrokken zijn bij het volk. Tijdens de coronacrisis is dat niet anders. De twee zijn geëmotioneerd door wat Nederland, maar ook de rest van de wereld, overkomt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!