Beeld © Getty Images

Huwelijk prinses Beatrice van de baan

17 april 2020 09:53

De wittebroodsweken moeten nog even op zich laten wachten voor prinses Beatrice (31) en haar verloofde Edoardo Mapelli Mozzi (37). Het stel zou elkaar eigenlijk het jawoord gaan geven, maar dat gaat niet meer door.

"Ze heeft het gevoel alsof haar trouwdag vervloekt is"

De festiviteiten worden even on hold gezet. Prinses Beatrice en Edoardo moesten hun huwelijksfeest al aanpassen door het coronavirus en de nodige maatregelen, maar nu gaat het helemaal niet door. In het Verenigd Koninkrijk zijn de maatregelen namelijk verlengd tot begin mei, waardoor de bruiloft definitief van de baan is. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huwelijk prinses Beatrice op laag pitje vanwege coronavirus

Het jawoord zou worden uitgewisseld in St. James' Place in Londen op 29 mei, maar Beatrice en Edoardo zouden 'nu zelfs niet aan trouwen denken' volgens een woordvoerder. "Deze situatie is zo verschrikkelijk dat hun huwelijksfestiviteiten ver in het achterhoofd zitten", is de uitleg. "Er worden geen plannen gemaakt voor een groter feest of een andere locatie. Daar zijn ze nu niet mee bezig. Vanwege de coronacrisis waren de uitnodigingen zelfs nooit verzonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze bijzondere gast is getuige op bruiloft van prinses Beatrice

Geen zorgen voor Beatrice, want het huwelijk gaat er wel komen. "Wanneer de tijd rijp is zullen ze een nieuwe datum inplannen", stelt de woordvoerder. "Ze heeft het gevoel alsof haar trouwdag vervloekt is." Het gaat al een tijdje niet zo lekker met de plannen, want het is al de derde keer dat het trouwfeest wordt gewijzigd. Dat had eerst te maken met Beatrice's vader prins Andrew, die in opspraak kwam door een seksschandaal. Vervolgens kwam het coronavirus, dat tot twee keer toe roet in het eten gooide. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prinses Beatrice houdt trouwreceptie in Buckingham Palace

Wie er allemaal op de gastenlijst staat, is nog onduidelijk. De grote vraag zal natuurlijk zijn of Meghan en Harry hun koppies laten zien tijdens het huwelijksfeest, aangezien het stel hun officiële banden met het Britse koningshuis heeft verbroken. En dat brengt veel teweeg, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!