Beeld © ANP

Prins William geen fan van Netflix-hit Tiger King

24 april 2020 05:11

Tijdens een sketch met Stephen Fry voor de BBC-benefietshow 'The Big Night In', heeft prins William (37) laten weten dat hij soapserie 'EastEnders' mist. De hertog van Cambridge grapte in het programma dat het "een hel" was zonder de show.

"Ik probeer shows over de monarchie zoveel mogelijk te ontwijken"

Voor het coronabenefiet kroop Stephen Fry in de rol van zijn Blackadder-personage Lord Melchett. In de sketch belde William in en babbelden de twee wat over de thuisscholing van de kinderen van het koninklijk echtpaar. De prins vroeg hem vanwege het gemis van EastEnders ook om televisietips. De comedian antwoordde dat hij goede dingen hoorde over Tiger King, maar daarop liet William weten: "Ik probeer shows over de monarchie zoveel mogelijk te ontwijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins William steekt zieke Boris Johnson hart onder riem

Toen Stephen Fry de hertog van Cambridge aanspoorde om naar buiten te gaan om voor het zorgpersoneel te klappen grapte William, van wie tijdens de Skypesessie alleen het bovenlichaam te zien was: "Ik ga zo, maar laat ik eerst even mijn sokken zoeken. En mijn schoenen. En mijn broek."

Het clipje eindigde met beelden van de hertog en hertogin van Cambridge die samen met hun drie kinderen voor hun deur applaudisseerden voor de mensen in de zorg.

The Big Night In leverde bijna 28 miljoen pond (32 miljoen euro) op. Het geld gaat naar twee goede doelen: Comic Relief en Children in Need.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiger Kings Carole Baskin voelt zich verraden door makers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!