Koningsdag 2019 Beeld © ANP

Koningsdagpogramma van de Oranjes eindelijk bekend

24 april 2020 12:01

Nu Koningsdag is omgedoopt tot Woningsdag en we de verjaardag van koning Willem-Alexander allemaal achter gesloten deuren moeten vieren, was het nog even de vraag wat de koninklijke familie ging doen. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft zojuist laten weten dat de koning om 10.00 uur een korte boodschap zal uitspreken.

Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane zullen ook allemaal thuisblijven. Wel krijgen we een kijkje in Paleis Huis ten Bosch via koningsdagthuis.nl.

Gedurende de dag worden beelden gedeeld van de viering van Koningsdag door het Koninklijk gezin middels televisie, de Nederlandse beeldbanken, berichten op de socialmediakanalen van het Koninklijk Huis en de nieuwe site.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Nederlandse artiesten komen naar je toe deze Koningsdag

Om 16.00 uur sluit de koning Koningsdag af door het glas te heffen tijdens de Nationale Toost. Zet de oranjebitter dus maar koud!

Royaltydeskundige Marc van der Linden wist gisteren al te melden dat prinses Beatrix niet naar de verjaardag van haar zoon zal gaan. Zij zit de afgelopen weken al alleen thuis en dat valt haar zwaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!