Beeld © Getty Images

Meghan Markle neemt de advocaat van prinses Diana in de arm

29 april 2020 16:15

De hertogin van Sussex stapt in de voetsporen van prinses Diana. Nu Meghan Markle (38) dezelfde advocaat als haar overleden schoonmoeder in de arm heeft genomen, kan de strijd tegen de Britse roddelpers van start gaan in de rechtbank.

Volgens het advocatenkantoor 5RB staat advocaat David Sherborne Meghan bij in de zaak tegen de krant Mail on Sunday. 'Hij is ook werkzaam voor Haar Koninklijke Hoogheid De Hertogin van Sussex inzake misbruik van privé-informatie, schending van gegevensbescherming en schending van auteursrechtelijke actie tegen Associated Newspapers', aldus het statement. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan gaan strijd tegen Britste tabloids aan

De uitgever publiceerde delen van een brief die Meghan in 2018 naar haar vader Thomas stuurde. Naar verluidt was het de bedoeling van de krant om hun lezers te manipuleren. En dat mag allemaal niet, aldus de advocaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer

Harry en Meghan verbreken alle banden met de Britse tabloids

Harry en Meghan zijn de negatieve berichtgeving in Engeland helemaal zat en nemen verregaande maatregelen. The Sun, Mirror, Daily Mail en Express hoeven niet meer te rekenen op persberichten en scoops van het paar nu ze op hun zwarte lijst staan. De strijd tussen de Sussexjes en de tabloids is hiermee officieel losgebarsten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!