Beeld © ANP

'Meghan Markle werkt aan lifestyle-platform'

04 mei 2020 02:57

Volgens koninklijke insiders zou Meghan, hertogin van Sussex, haar voormalige lifestyleblog The Tig weer nieuw leven willen inblazen. Hiermee was ze actief voordat ze Harry ontmoette en stopte daarmee toen hun relatie bekend werd. Dit meldt 'Page Six.'

"Ik denk dat het heel interessant kan worden"

"Ik denk dat Meghan weer aan de slag gaat met The Tig, dat in wezen lijkt op Goop, de site van Gwyneth Paltrow. Daarmee zou ze dus de directe concurrentie met Gwyneth aangaan. Volgens bekenden van mij is Meghan hier al een poosje mee bezig en lanceert ze straks ook een nieuw Instagramaccount waarmee ze veel mensen kan bereiken. Ik denk dat het heel interessant kan worden, omdat ze creatievelingen vanuit de hele wereld samenbrengt en daarmee de massa wil inspireren," aldus koninklijk expert Myka Meier tegenover de podcast Royally Obsessed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan geven toe: wél meegewerkt aan biografie

Op The Tig behandelde Meghan lifestyle onderwerpen als mode, beauty, eten en reizen. Volgens Myka zou de voormalige royal veel geld kunnen verdienen met de re-launch van haar site door samenwerkingen met bedrijven aan te gaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!