Beeld © ANP

Dit is wat het miljoenenhuis van Harry en Meghan kost

08 mei 2020 13:10

Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) wonen in een luxueuze villa in Beverly Hills. Het huis zou van Hollywoodster Tyler Perry zijn en de overeenkomst zou zijn geregeld door hun gezamenlijke vriendin Oprah Winfrey. Maar hoeveel is dat huis eigenlijk waard?

Volgens bronnen wonen Harry en Meghan, samen met zoontje Archie, sinds eind maart in het bijzonder grote huis dat een waarde zou hebben van maar liefst achttien miljoen dollar. Dat meldt 'The Daily Mail'. De twee vertoefden eerst in Canada, maar zijn daarna toch naar Californië, in de Verenigde Staten gegaan.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Meghan trakteert op een nooit eerder vertoonde video van Archie

Het huis telt 22 hectare grond en staat op de top van een heuvel in een exclusieve wijk in Beverly Hills. Het huis telt acht slaapkamers en maar liefst twaalf badkamers.

Het is niet bekend of Harry en Meghan het huis huren of dat ze er verblijven als gasten. Ben je nou benieuwd geworden naar het nieuwe onderkomen van de twee? Je ziet het hier.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is wanneer omstreden biografie Harry en Meghan verschijnt

Harry en Meghan zijn momenteel verwikkeld in een strijd met de Britse tabloids. Ze zijn van mening dat de Britse kranten hen bewust in een negatief daglicht heeft gezet. Meer over deze rechtszaak zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!