Beeld © ANP

'William en Harry zetten hun geschillen aan de kant'

13 mei 2020 03:31

Na maanden van onenigheid zouden prins William (37) en prins Harry (35) de strijdbijl hebben begraven en weer meer contact met elkaar hebben. Dit heeft royal expert Katie Nicholl laten weten aan 'Entertainment Tonight'.

"Toen hun vader ziek bleek te zijn, hebben de prinsen hun voorgaande onenigheden opzij gezet"

"Er zijn zeker een aantal strubbelingen tussen de broers geweest, die ondermeer kwamen door het feit dat Harry en Meghan afscheid namen van hun rol als 'senior royal', de vermeende vetes tussen Catherine en Meghan en de periode waarin hun vader prins Charles geveld was door het coronavirus. Maar het lijkt erop dat de broers elkaar weer gevonden hebben", aldus Katie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom prins William niet stond te springen om te trouwen

"Ze hebben elkaar meerdere malen gesproken via een videocall, wat hen nader tot elkaar heeft gebracht. Zeker toen hun vader ziek bleek te zijn, hebben de prinsen hun voorgaande onenigheden opzij gezet. Harry en Meghan kunnen nu hun eigen leven leiden in Amerika, waar William en Catherine hun taak kunnen blijven vervullen als senior royals, zonder dat daarbij constant vergelijkingen met hun familieleden worden gemaakt. Maar ze missen Harry en Meghan absoluut."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britse publiek verrast: prins Harry duikt plots op in talkshow

Volgens Katie krijgt het leven van de Sussexes in Los Angeles steeds meer vorm. "Ze zijn vrij en gaan nu onderzoeken welk pad het beste bij hen als familie past." Ondertussen is de strijd tussen Harry en Meghan en de Britse tabloids van start gegaan.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!