Beeld © ANP

Harry en Meghan 'breken in' tijdens videomeeting

15 mei 2020 01:59

Medewerkers van het bedrijf Crisis Text Line wisten niet wat ze zagen toen Harry en Meghan ineens op hun computerscherm verschenen tijdens hun wekelijkse stafvergadering. Het stel wilde graag meepraten over het belang van mentale gezondheid ten tijde van de coronacrisis. Dit meldt Entertainment Tonight.

"Ik ben nog steeds in shock dat Harry en Meghan onze vergadering overnamen"

Een van de werknemers postte in zijn enthousiasme een foto op Instagram, waarop de Sussexes te zien zijn vanuit het huis van Tyler Perry, waar ze momenteel verblijven. "Ik ben nog steeds in shock dat Harry en Meghan gisteren onze vergadering overnamen!", schrijft Ricky, die niet lang daarna zijn sociale media accounts afschermde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wat het miljoenenhuis van Harry en Meghan kost

Er werd nogal verschillend gereageerd op het verrassingsoptreden van het paar. "Ach, daar zijn de Sussexes weer, die zo graag met rust gelaten wilden worden. En dat je doe je natuurlijk door publiekelijk deel te nemen aan een vergadering via internet," schreef een volger. Een ander zei: "Ze zijn meer in het nieuws dan ooit. Dat is toch exact het tegenovergestelde van wat ze voor ogen hadden. Of ben ik nou gek?".

Crisis Text Line is er dagelijks om mensen te helpen. Iedereen die zich alleen, verdrietig, angstig, verloren of geïsoleerd voelt kan 24 uur per dag via sms'jes praten met een hulpverlener. Harry en Meghan hebben in Engeland, samen met William en Catherine, een soortgelijk initiatief opgezet, Shout.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer omstreden biografie Harry en Meghan verschijnt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!