Beeld © ANP

Eloise reageert op negatieve reacties na behalen diploma

17 mei 2020 13:24

Net als veel middelbare scholieren mag Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en Laurentien, binnenkort het felbegeerde papiertje in ontvangst nemen. Een knappe prestatie, maar veel Nederlanders vinden het meer dan normaal en reageren dan ook niet even netjes op het nieuws. De gravin rekent op Instagram nu met hen af.

"Let op uw woorden a.u.b."

Via Stories laat de 17-jarige weten niet gediend te zijn van alle onnodig, negatieve reacties. 'Let op uw woorden a.u.b.’, schrijft ze dan ook nadat iemand suggereert dat ze haar diploma cadeau heeft gekregen. Een ander die laat weten niet geïnteresseerd te zijn in haar verhaal, herinnert Eloise eraan dat ze nog erg jong is. 'Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst', luidt de rest van de tekst.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Gravin Eloise is geslaagd voor haar middelbare school

Het eerste kleinkind van prinses Beatrix begon in 2015 op het Maerlant Lyceum in Den Haag, toen ze met haar ouders van Brussel naar Den Haag verhuisde. Ook premier Mark Rutte haalde hier zijn middelbareschooldiploma. Haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane kozen voor een andere Haagse middelbare school: het Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook de Oranjes behoren tot de echte songfestivalfans

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!